alle blogs

150% belastingaftrek op installatie

🔌 Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijf te stimuleren terwijl u profiteert van uitzonderlijke belastingvoordelen? Zoek niet verder! Tussen vandaag en augustus zijn elektrische laadpalen aftrekbaar met 150% als ze ter beschikking worden gesteld van het publiek. Dit is een kans die u niet mag missen om uw infrastructuur te moderniseren en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

🌍 Bij Electricea begrijpen we het belang van de overgang naar elektrische mobiliteit. Daarom zijn onze elektrische laadpalen ontworpen om niet alleen snelle en veilige oplaadmogelijkheden te bieden, maar ook een optimale gebruikerservaring. Bovendien worden uw laadpalen met ons unieke ontwerp een aantrekkelijk onderdeel van uw ruimte, wat meer klanten of bezoekers zal aantrekken.

💡 Stelt u zich de positieve gevolgen voor uw bedrijf voor: een versterkt merkimago, een loyale klantenkring en aanzienlijke belastingbesparingen dankzij de uitzonderlijke belastingaftrek van 150%. Bovendien wordt de prijs per kWh bepaald door degene die de laadpaal installeert, wat betekent dat er op lange termijn een potentieel lucratief rendement op investering is.

🚗 Of u nu een bedrijf, een winkel, een winkelcentrum of een gemeente bent, wij hebben de oplossing die bij uw behoeften past. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Electricea u kan helpen de overstap naar elektrificatie te maken en te profiteren van deze uitzonderlijke belastingvoordelen. Laten we samen werken aan een groenere en welvarende toekomst.